Enrol

Er du klar til din næste rejse?

Optjen CashPoints for hver undersøgelse, du deltager i.

Hvad mener du?

Fra helt nye produkter til dine yndlings-tv-shows – Dynata og deres partnere vil gerne høre din mening om de varme emner i dag. Ud over at opbygge din CashPoint-saldo vil dine svar også bidrage til at forme og påvirke udviklingen af fremtidige produkter og tjenester.

Udfyld din medlemsprofil, og modtag kun undersøgelser, der matcher dine interesser. Husk, det handler om dig. Bliv influencer og hjælp store brands med at levere den service, du fortjener.


Reward

Indsaml CashPoints

Du optjener CashPoints for hver undersøgelse, du udfylder, og dine point indsættes automatisk til din Norwegian Reward-konto inden for 28 dage.

Er du parat til at komme i gang med at tjene penge? Tilmeld dig i dag, og nyd godt af 50 CashPoints, når du deltager i din første undersøgelse!

Du kan bruge dine CashPoints til at modtage rabat på din næste Norwegian-flyvning. Er du parat til at komme i gang med at tjene penge? Tilmeld dig i dag, og få 50 CashPoints, når du deltager i din første undersøgelse.

Hvem vi er

Din mening er værdifuld. Optjen CashPoints ved at udfylde online undersøgelser om de emner, der interesserer dig.

Få mere at vide

Opgrader din ferie

Få mere ud af din Norwegian-oplevelse. Tilmeld dig allerede i dag, og begynd at optjene penge til din drømmeferie.Tilmeld dig

Flyv mere, brug mindre

Med Norwegian Reward-loyalitetsprogrammet kan du optjene penge til din næste rejse og nyde eksklusive fordele gratis.


Få mere at vide