Enrol

Lad din stemme blive hørt

Del dine synspunkter, og få rabat på din næste booking af flyrejse.

Hvad er Surveys for CashPoints?

Hvem vi er? Din mulighed for at optjene rabat til din næste ferie. Surveys for CashPoints er et markedsundersøgelsespanel, der udelukkende giver Norwegian Reward-medlemmer mulighed for at dele deres synspunkter. Som medlem deltager du i onlineundersøgelser og optjener CashPoints for hver undersøgelse, du deltager i.

Du besvarer, vi belønner

Surveys for CashPoints er muligvis den bedste måde at optjene CashPoints på. Her er hvorfor:

- Det er gratis – det koster ikke noget at tilmelde sig, og sådan vil det forblive fremover.

- Det er nemt – vores undersøgelser er altid ligetil og stressfri

- Det er sjovt – del din mening om topbrands, populære emner og meget mere

Hvad er markedsundersøgelser?

Kort sagt er markedsundersøgelser en måde for tjenesteudbydere at finde ud af, hvad deres kunder mener. De udformer online spørgeskemaer, kendt som undersøgelser, og beder dig om at dele dine meninger om deres service, produkter og reklamer. Dette giver virksomhederne direkte og værdifuld feedback, og giver dig mulighed for at påvirke fremtiden for de mærker, du kender og elsker.

Hvordan fungerer undersøgelserne?

Besvar spørgsmål, optjen CashPoints - det er så simpelt som det kan være. Når du har tilmeldt dig, vil du begynde at modtage e-mails, der inviterer dig til at deltage i undersøgelser.

Hver undersøgelse er sorteret efter emne, længde og antal CashPoints, der tildeles for gennemførelsen af undersøgelsen. Når du har besvaret alle spørgsmålene i en undersøgelse, vil du modtage det antal CashPoints, der er angivet i din invitation; disse bogføres til din Norwegian Reward konto inden for 28 dage.

Deltagelse er altid frivillig, og du er fri til at gennemføre så mange eller så få undersøgelser, som du vil. Men husk: Jo flere undersøgelser du deltager i, jo flere CashPoints optjener du!

Bemærk venligst, at undersøgelser udarbejdes og udsendes af Dynata. Norwegian har ikke adgang til dine svar.

Se tilgængelige CashPoint-undersøgelser

Hvis du vil vide mere om paneloplevelsen, skal du blot tage et kig på vores side med ofte stillede spørgsmål Beskyttelse af personlige oplysninger  og  Vilkår og betingelser , og du er velkommen til at  kontakte os .